De unieke voordelen van onze allrisk autoverzekering

De VZR Polis is speciaal ontwikkeld voor de tweede auto binnen het gezin. Inclusief extra dekkingen, die je nu wellicht mist op je zakenauto. Dus daar kun je mooi van profiteren als zakelijke rijder.

Een allrisk autoverzekering met een prima premie en dito voorwaarden. Juist voor de tweede auto bieden we een complete en extra voordelige dekking. Dat zijn dus twee vliegen in een klap!

Minimaal 2 jaar garantie

Extra garantie biedt uitkomst als je onverwachts wordt geconfronteerd met een technisch defect aan je auto. Wel zo prettig als deze kosten onder de garantie vallen. Met onze allrisk verzekering verlengen wij de garantie tot minimaal 2 jaar (24 maanden). Als klant heb je recht op de garantiedekking, mits er jaarlijks tijdig onderhoud heeft plaatsgevonden en de onderhoudshistorie aantoonbaar is middels het originele onderhoudsboekje.

De garantie geldt voor auto’s in categorie A tot en met 10 jaar jong (120 maanden) of 180.000 kilometer en voor auto’s in categorie B tot en met 8 jaar jong (96 maanden) of 150.000 kilometer.

Lees hier welke onderdelen onder de garantie vallen.

100% vergoeding op arbeidsloon

Met de VZR Allrisk Autoverzekering heb je bij schade en garantieclaims recht op 100% vergoeding van het arbeidsloon. Hier betaal je geen euro extra voor, mits er jaarlijks tijdig onderhoud heeft plaatsgevonden en de onderhoudshistorie aantoonbaar is middels het originele onderhoudsboekje.

3 jaar nieuwwaarde-/ aanschafwaarde-/ dagwaarderegeling

Wanneer je auto total loss raakt of wordt gestolen, dan geldt vanaf het moment dat de allrisk autoverzekering ingaat:

  • 3 jaar lang dagwaarde, vast te stellen op de datum dat de allrisk verzekering ingaat

Koop je een (nieuwe) auto, dan geldt vanaf het moment dat de allrisk autoverzekering ingaat:

  • 3 jaar lang de nieuwwaarderegeling voor een nieuwe auto;
  • 3 jaar lang de aanschafwaarderegeling voor een occasion.

VZR Pluspakket

De dekking die de VZR Polis biedt, is zeer compleet. Naast garantie en pechhulp is er ook dekking in geval van schade, ongevallen en juridische kwesties * (verhaalsrechtsbijstand en verhaalservice). Bovendien krijg je er een gratis VZR-lidmaatschap bij ter waarde van € 30,- per jaar. Dit lidmaatschap geeft je toegang tot alle informatie en persoonlijk advies over mobiliteit: bijtelling, autoregelingen, mobiliteitsbudgetten, normleasebedragen, reiskostenvergoeding en meer.

Lees hier meer over het VZR Pluspakket

24/7 Pechhulp

Pech onderweg is heel vervelend. Dan is het goed om te weten dat je met de VZR Polis ook kunt profiteren van onze pechhulpservice; de alarmcentrale van Actua Pechhulp staat je 24/7 bij. Pechhulp Nederland inclusief woonplaatsservice is standaard inbegrepen en Pechhulp Europa is optioneel toe te voegen voor € 2,- extra per maand.

De auto wordt in de meeste gevallen ter plekke gerepareerd. Als het niet anders kan, wordt de auto vervoerd naar een door Actua erkende reparateur. Wanneer je kiest voor Pechhulp Europa en pech hebt in het buitenland, dan worden zowel de auto als alle inzittenden naar Nederland vervoerd. Als dát geen service is!

Vlotte oversluiting en opzegservice

Overstappen verloopt eenvoudig, wij maken dit voor jou in orde. We sluiten de nieuwe verzekering af en zeggen je huidige verzekering op. Daarmee loopt het naadloos in elkaar over.

DEKKINGSOVERZICHT WA+ Volledig
casco
WA+ Beperkt
casco
WA Standaard
dekking
Schade toegebracht met de auto aan derden
Garantiedekking op onderdelen:
Minimaal 2 jaar garantie
Categorie A-merken:
Garantie t/m het 10e jaar (120 maanden) leeftijd auto
Garantie tot maximaal 180.000 km
Categorie B-merken:
2 jaar (24 maanden) verlengde garantie
Garantie tot maximaal 150.000 km
100% vergoeding bij total loss van de auto:
3 jaar nieuwwaarderegeling voor nieuwe auto's
3 jaar aanschafwaarde- en dagwaarderegeling voor occasions
Pechhulpdekking:
24/7 Pechhulp Nederland, inclusief woonplaatsservice
VZR Pluspakket:
Schadeverzekering inzittenden, Ongevallenverzekering inzittenden, verhaalsrechtsbijstand en verhaalservice*
Extra dekking boven het verzekerde bedrag:
Accessoires tot € 1.000,-
Alarminstallatie tot € 1.000,-
Bagage tot € 500,-
Audiovisuele apparatuur tot € 1.000,-
Vervangend vervoer in geval van een gedekte schade
Schade aan de auto ontstaan door:
Brand / bliksem / ontploffing
Sterretje in autoruit
Ruitbreuk
Diefstal / inbraak
Hagel
Overstroming
Aardbeving, lawine of ander natuurgeweld
Botsing met dier(-en)
Aanrijding / botsing
Vandalisme
Omslaan / slippen / van de weg of te water raken
Tanken van onjuiste brandstof
* Let op: dit product is géén vervanging van een rechtsbijstandverzekering. De geboden service voorziet uitsluitend in juridische ondersteuning bij verhaalbare letselschade en/of conflict rond gebruik van een (lease-)auto, die beschikbaar is gesteld door je werkgever. Daarnaast biedt deze service ondersteuning in geval van ten onrechte opgelegde kosten aan jou én de partner waarmee je samenwoont; het betreft hier kosten, die zijn gemaakt in Nederland.